Agnez

Over Agnez

 

Ik ben Agnes Schouten en via vele omzwervingen als peuterjuf, administratief medewerkster, voetreflextherapeut, Reiki Master, medewerker Telefonische Hulpdienst en medewerker in de palliatieve zorg, heb ik me uiteindelijk aangemeld bij de Humanistische uitvaartbegeleiding, waar ik de training als uitvaartbegeleider heb afgerond.Geraakt door de gesprekken tijdens het contact met families ontstond er de wens om mij verder te verdiepen binnen de uitvaartzorg en begeleiding. Deze kans kreeg ik bij Lotus uitvaartverzorging; daar kreeg ik de training en begeleiding in een sfeer die bij mij past.

 

Voor mijn gevoel komt mede door mijn opleiding Mindfulness-based cognitive therapy en de opleiding tot rouw- en verlies-counselor

alles samen om op verschillende niveau's binnen de uitvaartzorg en begeleiding te kunnen functioneren.Maar vooral en misschien is dat nog wel het belangrijkste mijn liefde, gedrevenheid en passie voor dit vak!

 

Ik vind het mooi om iets voor mensen te kunnen betekenen op een essentieel moment in het leven, bijvoorbeeld als de dood heel dichtbij is. En om samen met degenen voor wie het leven doorgaat, een passend afscheid te verzorgen waar iedereen aan kan bijdragen.

Copyright 2016 Agnez © Alle Rechten Voorbehouden