Praktische informatie

Iemand die eindelijk weet wat ze wil worden nu ze groot is, namelijk uitvaartbegeleidster met diverse facetten daaromheen.


Trotse moeder van twee geweldige kinderen en oma van Mik.


Partner van iemand die mij altijd steunt en mijn basis is van waaruit ik dit alles op zo'n goed mogelijke manier kan doen. 


Ooit ben ik mijn werkzame leven begonnen als administratief medewerkster en toen de kinderen er kwamen was ik werkzaam als peuterleidster. Verschillende opleidingen gevolgd in mijn zoektocht naar datgene waar mijn kracht lag, zoals opleidingen tot zelfreflectie, de opleiding Mindfulness-therapeut, Reiki-master, Counseling depressie en rouw, spreker op uitvaarten.

Na de interne opleiding door Nellian Dijkema bij Lotus uitvaartverzorging kwam alles samen. Ik ben daar nu sinds een aantal jaren deel van het team en voel mij op mijn plek.


Ik leer nog altijd en groei meer en meer in het vak maar ook op persoonlijk vlak.  Dit alles heb ik onlangs gecompleteerd met de voor mij verrijkende opleiding 'familieopstellingen' dat ik graag in wil gaan zetten in de begeleidende nazorg.


Mij bleven verliezen, door scheiding, van vriendschappen, van verwachtingen of door overlijden niet bespaard dit draagt bij aan mijn empathisch vermogen.


Het maakt mij dankbaar nu te weten wat mijn missie in dit leven is. Want zo ervaar ik het. Hier was het allemaal voor bedoeld naar mijn gevoel. Hier en nu komt alles samen.


Dankbaar om op een essentieel moment in iemands leven, bijvoorbeeld als de dood dichtbij is, samen met diegene en/of voor wie het leven doorgaat iets te mogen betekenen. 

Mensen vragen mij, 'ja maar is het dan niet moeilijk, altijd met zoveel verdriet te werken'? Waarop ik dan steevast antwoord,


'Ja, er is veel verdriet maar waar verdriet is, is ook liefde.’


In liefde aanwezig mogen zijn!

Agnez is te bereiken op , 06-21179942

of via de mail,  info@agnez.nl


Voor dringende zaken is er een 24 uurs bereikbaarheid.